Je kent me misschien al wel als wijnblogger van Wijntjesmetesther.nl waar ik sinds half 2016 schrijf over wijn, restaurants, wijnreizen en wijnevenementen. Dit alles doe ik op een laagdrempelige, toegankelijke manier. Want wijn is niet ingewikkeld of moeilijk, juist interessant en divers.

Ik ben geen vinoloog, sommelier of wijnexpert, eerder een professionele wijnliefhebber 😉 die door het jarenlange schrijven wel al behoorlijk wat weet over mijn. Daarnaast heb ik wel mijn WSET 2 diploma!

Naast schrijven over wijn vind ik het leuk om ook écht wijn te delen. Offline dus!

Dat doe ik via wijnproeverijen bij je thuis of op het werk maar ook via deze wijnwebshop waar je favoriete, leuke, interessante wijnen terugvindt. Wijnen waar ik persoonlijk iets mee heb, die een leuk verhaal hebben of die net wat anders dan anders zijn. Ik hoop dat ik je via deze weg inspiratie kan geven om eens wat nieuws te ontdekken en te proberen. Een keer wat anders dan een wijn uit de supermarkt.

Verras je zelf bijvoorbeeld met een wijn van een druif die nog niet kent (bijvoorbeeld de Siciliaanse Grillo) of een Chardonnay die eens een keer niet uit Frankrijk komt of een Verdejo die normaal geen houtrijping heeft maar dat nu juist wél heeft gehad. 

Veel plezier met het ontdekken van je nieuwe favoriete wijn!

Cheers!

Esther

PS Advies nodig? App naar 06-14293100 of stuur me een mailtje!

PS2 Op dit moment doe ik natuurlijk geen proeverijen aan huis of op kantoor. Maar er zijn wel opties om online wijn te proeven! Met je eigen groep (vrienden, familie of collega’s) of met een wijnproefclub die online samenkomt onder mijn leiding. Hier kun je alleen bij aansluiten of met een vriend/vriendin, partner, huisgenoot etc.