Een laagdrempelige wijnproeverij op locatie; thuis of op de zaak 

Kennismaken met de wijnen van Wijn van Esther en wat meer te weten komen over wijn? Boek dan een wijnproeverij! Ideaal voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje, bedrijfsevenement of gewoon zomaar.

Heb je zin om met vrienden, familie of collega’s te genieten van mooie wijn en heerlijke hapjes? En wil je na afloop ook nog eens vol zitten met enthousiaste verhalen over de wijnen die je hebt geproefd? Proef dan met me mee! Dit kan bij je thuis (in de tuin met lekker weer bijvoorbeeld!) maar ook op je werk of een andere locatie die je in gedachten hebt.

Goede wijn smaakt beter in goed gezelschap. Maar nóg beter als je het verhaal achter de wijn kent! Net als mijn blogs zijn de wijnproeverijen die ik doe toegankelijk en laagdrempelig. Ik wil er samen met jou en je gezelschap vooral een gezellig (wijn)feestje van maken met leuke en mooie wijnen en waarbij je ook zeker wat opsteekt over wijn.

Wat houdt zo’n wijnproeverij precies in?

  • 8 wijnen (verschillende kleuren, druiven en wijnlanden, maar we starten sowieso altijd met bubbels)
  • Goed gevulde borrelplanken (want van wijn proeven krijg je trek ;))
  • Uitleg bij de wijnen, interessante wijnweetjes en stap voor stap uitleg over hoe je wijn proeft. Zeker géén stoffige wijnles!
  • Compleet verzorgd (ik neem alles mee, dus ook glazen, servies etc.)

Wat kost een wijnproeverij?

Zo’n wijnproeverij kost per persoon: € 35,-

Dit bedrag per persoon geldt voor groepen vanaf 6 personen of meer. Ben je met een grote groep of ben je op zoek naar een leuke invulling van een bepaald evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Binnen de Randstad zijn de reiskosten naar je locatie bij de prijs inbegrepen. Eventuele parkeerkosten zijn exclusief en worden apart na afloop van de proeverij in rekening gebracht. Een parkeerplek dient zich op loopafstand van de plek waar de proeverij plaatsvindt te bevinden (dit vanwege de vele spullen die ik mee neem).

Lijkt het je wat zo’n wijnproeverij met Esther? Reserveren kan hier.

Geen wijnproeverij maar wel Wijn van Esther op je evenement?

Vier je je verjaardag, geef je een housewarming feestje of vier je iets anders leuks bij je thuis of op een andere locatie? Dat kan ook met Wijn van Esther!

Er zijn verschillende opties:

  • Je kiest een aantal wijnen uit voor je evenement. We kunnen hier vooraf contact over hebben, zodat ik daar ook advies over kan geven. De wijnen lever ik dan op de afgesproken tijd & dag bij je af.
  • Je kiest de wijnen uit en ik ben tijdens het evenement aanwezig om de wijnen uit te schenken en de gasten wat meer er over te vertellen.

Nog andere ideeën of vragen? Mail me!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *