Online wijnproeverij op afstand (persoonlijk en Corona proof!)

Om begrijpelijke redenen kunnen wijnproeverijen op locatie (bij mensen thuis of op de zaak) op dit moment niet langer plaatsvinden. Om toch op een persoonlijke, laagdrempelige en gezellige manier bijzondere wijn te kunnen ontdekken is er nu de online wijnproeverij!

Niet de deur uit maar toch genieten van heerlijke wijn? En daarbij ook te weten komen hoe je precies wijn proeft? Dat kan met een speciale digitale Wijntjes met Esther ”Corona-proof” online wijnproeverij op afstand.

Kies je voor zo’n online wijnproeverij dan krijg je een wijnbox met:
– 2 heerlijke wijnen (1x rood, 1x wit) uit het Wijn van Esther assortiment.
– 2 aroma wielen.
– 2 wijn score kaarten voor het maken van proefnotities en het scoren van de wijn.

Online wijnproeverij met vrienden

online wijnproeverijDaarnaast is deze wijnbox inclusief een live online wijnproeverij met mij (Esther) van 20 minuten!

Na bestelling van de box, neem ik contact met je op via whatsapp of email en prikken we een datum/tijd. De online wijnproeverij vindt plaats via whatsapp video. Ik vertel je dan meer over de wijnen en leg je uit hoe je precies wijn proeft.

De meest geboekte online wijnproeverij op dit moment is een proeverij die je met vrienden, collega’s of familie samen kunt doen. Iedereen bestelt dan zijn eigen wijnbox en op het moment dat het jullie goed uitkomt organiseren we een wijnproeverij samen, maar op afstand via een videoverbinding. De reacties hierop zijn erg enthousiast!

 

Online wijnproeverij met vrienden

 

 


 

Hieronder vind je de informatie over de reguliere proeverijen, die helaas niet meer kunnen plaatsvinden op dit moment.

Een laagdrempelige wijnproeverij op locatie; thuis of op de zaak (na Corona weer beschikbaar)

Kennismaken met de wijnen van Wijn van Esther en wat meer te weten komen over wijn? Boek dan een wijnproeverij! Ideaal voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje, bedrijfsevenement of gewoon zomaar.

Heb je zin om met vrienden, familie of collega’s te genieten van mooie wijn en heerlijke hapjes? En wil je na afloop ook nog eens vol zitten met enthousiaste verhalen over de wijnen die je hebt geproefd? Proef dan met me mee! Dit kan bij je thuis (in de tuin met lekker weer bijvoorbeeld!) maar ook op je werk of een andere locatie die je in gedachten hebt.

Goede wijn smaakt beter in goed gezelschap. Maar nóg beter als je het verhaal achter de wijn kent! Net als mijn blogs zijn de wijnproeverijen die ik doe toegankelijk en laagdrempelig. Ik wil er samen met jou en je gezelschap vooral een gezellig (wijn)feestje van maken met leuke en mooie wijnen en waarbij je ook zeker wat opsteekt over wijn.

Wat houdt zo’n wijnproeverij precies in?

  • 8 wijnen (verschillende kleuren, druiven en wijnlanden, maar we starten sowieso altijd met bubbels)
  • Goed gevulde borrelplanken (want van wijn proeven krijg je trek ;))
  • Uitleg bij de wijnen, interessante wijnweetjes en stap voor stap uitleg over hoe je wijn proeft. Zeker géén stoffige wijnles!
  • Compleet verzorgd (ik neem alles mee, dus ook glazen, servies etc.)

Wat kost een wijnproeverij?

Zo’n wijnproeverij kost per persoon: € 35,-

Dit bedrag per persoon geldt voor groepen vanaf 6 personen of meer. Ben je met een grote groep of ben je op zoek naar een leuke invulling van een bepaald evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Binnen de Randstad zijn de reiskosten naar je locatie bij de prijs inbegrepen. Eventuele parkeerkosten zijn exclusief en worden apart na afloop van de proeverij in rekening gebracht. Een parkeerplek dient zich op loopafstand van de plek waar de proeverij plaatsvindt te bevinden (dit vanwege de vele spullen die ik mee neem).

Lijkt het je wat zo’n wijnproeverij met Esther? Reserveren kan hier.

Geen wijnproeverij maar wel Wijn van Esther op je evenement?

Vier je je verjaardag, geef je een housewarming feestje of vier je iets anders leuks bij je thuis of op een andere locatie? Dat kan ook met Wijn van Esther!

Er zijn verschillende opties:

  • Je kiest een aantal wijnen uit voor je evenement. We kunnen hier vooraf contact over hebben, zodat ik daar ook advies over kan geven. De wijnen lever ik dan op de afgesproken tijd & dag bij je af.
  • Je kiest de wijnen uit en ik ben tijdens het evenement aanwezig om de wijnen uit te schenken en de gasten wat meer er over te vertellen.

Nog andere ideeën of vragen? Mail me!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *