Vanwege de versoepelingen is het vanaf 1 juli weer mogelijk om een wijnproeverij op locatie te reserveren. Meer info vind je hier. Toch nog online afspreken met een grotere groep? Dan kun je voor een online proeverij gaan.

Online wijnproeven met een groep?

Wijnproeven met een groep maar dan online? Dat kan! Met grotere groepen bij elkaar komen is lastig op dit moment vanwege de Corona maatregelen. Maar met een online wijnproeverij kun je veilig thuis proeven met een groep vrienden, familie of collega’s. Groepsgrootte en locatie (kan vanuit elke plek in Nederland) maakt hierbij niet uit! En op deze manier kun je samen iets leuks doen.

Hoe het werkt? 

Neem contact op met mij (via esther@wijntjesmetesther.nl of app via Whatsapp of Signal 06 14293100) en we stemmen een datum af.

Daarna ga ik voor jullie aan de slag en zorg dat elke deelnemer een wijnpakket toegestuurd krijgt met:
2 heerlijke wijnen (1x rood, 1x wit) uit het Wijn van Esther assortiment (meer wijnen of een andere invulling kan op verzoek ook! Wat dacht je van een pakket waarmee je de online proeverij feestelijk kunt starten met bubbels, gevolgd door een witte en daarna een rode wijn?)
– 1 of 2 aroma wielen (afhankelijk van of je vanaf thuis alleen of met z’n tweeën met vrienden/familie of collega’s proeft.
– 1 of 2 wijn score kaarten voor het maken van proefnotities en het scoren van de wijn.

aromawiel

Daarnaast is dit wijnpakket inclusief een live online wijnproeverij met mij (Esther) van +/-30 minuten!  Meer wijnen of met een grotere groep? Dan zal de proeverij wat langer duren.

Tijdens deze digitale proeverij verbinden we alle wijnproevers met elkaar om samen de proeverij te doen. Helemaal Corona proof! Dit kan bijvoorbeeld via Zoom of Teams (of een ander software systeem van voorkeur).

Tijdens de online wijnproeverij vertel ik jullie dan meer over de wijnen en leg jullie uit hoe je precies wijn proeft. Daarna is het aan jullie om aan de slag te gaan en te kijken wat je ruikt en proeft en te ontdekken wat je van de wijn vindt. Na de online toelichting en het samen proeven kunnen jullie natuurlijk gezellig verder online borrelen en bijkletsen.

Zo’n online wijnproeverij is uitermate geschikt voor familie’s en collega’s! Ook voor het vieren van verjaardagen, bedrijfs ‘uitjes’ (zoals de jaarlijkse kerstborrel) of andere feestelijke gelegenheden.

De online proeverij is te boeken vanaf 8 pakketten (dus op 8 verschillende adressen).

Nog vragen of ben je met een grote groep? Mail mij dan via esther@wijntjesmetesther.nl of stuur een appje naar 06-14293100. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Dit vonden andere wijnliefhebbers van een online wijnproeverij

Nog vragen? Check deze FAQ’s of neem contact op!

[ultimate-faqs include_category=’online-proeverij-faq’]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *