Wijn van Esther tijdens een (online) afdelingsuitje?

Veel bedrijven organiseren voor hun medewerkers afdelingsuitjes en bijvoorbeeld kerstborrels. Alleen is dat in deze Corona tijden een stuk lastiger! Je kunt je medewerkers verrassen met een kerstpakket (met wijnen en hapjes) of toch nog iets gezellig samen doen via een online wijnproeverij!

Benieuwd naar de mogelijkeden? Mail naar esther@wijntjesmetesther.nl of bel/app 06-14293100

Wijn van Esther voor je medewerkers?

Er zijn veel momenten om medewerkers en collega’s te laten weten dat je ze waardeert. Wijn van Esther heeft genoeg keuze voor een heerlijk wijnkado! Iets voor de kerst misschien?

Er zijn verschillende opties:

  • Kies zelf een of meerdere wijnen uit het assortiment die je geschikt lijken als kerstgeschenk. Uiteraard geef ik graag advies en kunnen we overleggen, zodat we iedereen blij maken.
  • Om het pakket helemaal compleet te maken kun je bij de wijn(en) ook voor hapjes te kiezen. Kunnen je medewerkers thuis er een complete borrel van maken.
  • Ik kan de pakketten naar de huisadressen van je medewerkers sturen.

Wijn van Esther als relatiegeschenk?

Wil je een relatie of meerdere relaties blij maken met een mooie wijn? Ook dat kan geregeld worden! Kies een of meerdere wijnen (uiteraard kan ik daarbij advies geven) en ik zorg dat het netjes verpakt naar je relaties toe gestuurd wordt.

Interesse? Of nog vragen? Stuur een mail naar esther@wijntjesmetesther.nl