Wijn van Esther op jouw vrijmibo?

Na een week hard werken, ontspannen, napraten en borrelen onder het genot van wijn? Veel bedrijven organiseren een vrijmibo of een donderdagmiddagborrel. Laat je collega’s weten dat je ze waardeert en verwen ze met iets speciaals: een bijzondere wijn van Wijn van Esther! Ik heb een assortiment waarmee je voor iedereen iets moois in huis kunt halen.

Wil je een extra toelichting bij de wijn? Ik kom graag persoonlijk langs voor een wijnquiz, wijnproeverij of om de wijn uit te schenken bij je evenement. Mail me voor de mogelijkheden!

Wijn van Esther tijdens een afdelingsuitje?

Veel bedrijven organiseren voor hun medewerkers afdelingsuitjes en teamuitjes. Heb je binnenkort zo’n afdelingsuitje of borrel op het programma? Maak er een feest van en zorg voor goede wijn! Ik zorg er graag voor dat het een echt wijnfeestje wordt. Ook voor de bierliefhebber kan ik trouwens zorgen dat er iets moois klaar staat.

Ik kan de wijnen tijdens de borrel verzorgen of er een complete proeverij met goed gevulde borrelplanken van maken. Alles is mogelijk en bespreekbaar!

Wijn van Esther voor je medewerkers?

Er zijn veel momenten om medewerkers en collega’s te laten weten dat je ze waardeert. Wijn van Esther heeft genoeg keuze voor een heel gaaf en persoonlijk wijnkado!

Er zijn verschillende opties:

  • Kies zelf een of meerdere wijnen uit het assortiment die je geschikt lijken als relatiegeschenk. Uiteraard geef ik graag advies en kunnen we overleggen, zodat we iedereen blij maken.
  • Ik kom met een selectie heerlijke wijnen langs bij jullie op kantoor. Iedereen krijgt dan de kans om de wijnen te proeven en een favoriet uit te kiezen. Super persoonlijk en zo heeft ieder de wijn die precies bij zijn of haar smaak past, met het verhaal erbij! Dit kan ook een invulling zijn voor een afdelingsborrel.

Wijn van Esther als relatiegeschenk?

Wil je een relatie of meerdere relaties blij maken met een mooie wijn? Ook dat kan geregeld worden! Kies een of meerdere wijnen (uiteraard kan ik daarbij advies geven) en ik zorg dat het netjes verpakt naar je toe gestuurd wordt.

Interesse? Of nog vragen? Stuur een mail naar esther@wijntjesmetesther.nl